اخبار ارز دیجیتال | رابکس

آخرین خبرهای بیت کوین و ارز دیجیتال را با ما دنبال کنید.

ریپل در CME لیست می‌شود! امروز 29 اردیبهشت

نویسنده : علی‌اکبر اکبرزاده

39

زمان مطالعه :

3 دقیقه
ارزهای دیجیتال

29اردیبهشت1404|03:08

ریپل در CME

از دادگاه‌های متوالی تا تبدیل شدن به یکی از ارزهایی که در بورس شیکاگو لیست شده است، ریپل راه درازی را آمده است. لیست شدن ریپل در CME اتفاق بزرگی است و نشان از این دارد که سازمان قانونی ایالات متحده، بالاخره این ارز دیجیتال را به رسمیت شناخته است. این موضوع می‌تواند باعث رشد انفجاری ریپل شود. ریپل در CME، این ارز دیجیتال را تبدیل چهارمین ارزی می‌کند که در این بورس فعال است.

 

اهمیت حضور ریپل در CME 

 

بورس کالای شیکاگو (CME) روز دوشنبه قراردادهای آتی (فیوچرز) برای رمزارز XRP را راه‌اندازی خواهد کرد؛ این اتفاق یک نقطه عطف مهم برای توکن اصلی شبکه ریپل محسوب می‌شود و می‌تواند در ابتدای هفته باعث افزایش قیمت XRP شود که اخیراً در وضعیت رکود قرار داشته است.

با این اقدام، XRP وارد دنیای مشتقات رمزنگاری‌شده تحت نظارت رسمی می‌شود. این یعنی سرمایه‌گذاران نهادی (مثل بانک‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری بزرگ) می‌توانند از طریق ابزارهایی مثل قراردادهای آتی، به‌صورت قانونی و شفاف در این بازار فعالیت کنند. این ابزارها به آن‌ها اجازه می‌دهند تا روی آینده قیمت XRP شرط ببندند و یا از ریسک‌های احتمالی سرمایه‌گذاری خود محافظت کنند.

نکته مهم اینکه این قراردادها به‌صورت نقدی تسویه می‌شوند؛ یعنی در پایان قرارداد، تبادل واقعی XRP انجام نمی‌شود، بلکه تفاوت قیمت به دلار پرداخت می‌شود. قیمت مبنای این قراردادها نیز از شاخص مرجع رسمی “CME CF XRP-Dollar Reference Rate” گرفته می‌شود.

در مجموع، این اقدام می‌تواند باعث افزایش اعتماد بازار به XRP شود و در صورت استقبال سرمایه‌گذاران، تقاضا برای این رمزارز بالا برود. حضور ریپل در CME از امروز دوشنبه 29 اردیبهشت، می‌تواند تبدیل به نقطه عطفی برای این ارز دیجیتال محبوب شده و تمایل به خرید xrp را بین سرمایه‌گذاران بالا ببرد.

این حرکت در ادامه توسعه قراردادهای آتی آلت‌کوین‌ها توسط CME مانند سولانا است و نشان‌دهنده افزایش علاقه و ورود سرمایه‌گذاران نهادی به دارایی‌های متنوع رمزارزی می‌باشد. انتظار می‌رود راه‌اندازی قراردادهای آتی XRP باعث بهبود نقدینگی و کشف بهتر قیمت این رمزارز شود. بعد از بیت کوین، اتریوم و سولانا، ریپل چهارمین رمزارزی است که وارد بورس کالای شیکاگو خواهد شد. این در حالی است که تا همین یک ماه پیش، ریپل درگیر پرونده SEC و شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از این ارز دیجیتال بوده است.

 

تاثیر لیست شدن ریپل در CME بر قیمت ریپل 

 

قیمت ریپل چندین سال به دلیل مشکلات قانونی سرکوب شده بود و در سال گذشته بالاخره توانست از این بند قیمتی رها شده و سقف تاریخی جدیدی را بزند؛ اما بعد از ریزش بیت کوین از 110 هزار دلار، ریپل نیز اوضاع مناسبی نداشته است. مقاومت 2.45 دلاری بسیار قوی بوده؛ اما با خبرهای جدید مربوط به لیست شدن ریپل در CME و با رشد بیت کوین تا 107 هزار، ریپل نیز موفق شد به این سد محکم نزدیک شود.

باید دید با شروع به کار بازار بورس کالای شیکاگو و لیست شدن ریپل در CME، ریپل موفق خواهد شد این مقاومت را بشکند یا خیر.

 

ریپل در CME

 

کارشناسان حقوقی مانند جان دیتون معتقدند بهترین سناریو ممکن این است که کمیسیون بورس آمریکا (SEC) اعتراف کند XRP یک اوراق بهادار (security) نیست. اگر چنین اتفاقی بیفتد، سقف قیمتی XRP می‌تواند شکسته شود و بازار بسیار رونق بگیرد. النور ترت، مجری برنامه Crypto America، در شبکه X (توییتر سابق) به دارندگان XRP که دچار سردرگمی شده‌اند توضیح داد:

«به نظر من، قاضی تورس سخت‌گیری می‌کند و قصد ندارد به طرفین اجازه دهد به‌راحتی پرونده را رها کنند؛ بلکه می‌خواهد آن‌ها واقعاً برای حل مشکل تلاش کنند.»

او افزود:
«دیتون نکته مهمی مطرح کرده: از دیدگاه تورس، SEC در پنج سال گذشته روی یک استراتژی حقوقی ایستاده و هزاران ساعت وقت دادگاه و قاضی صرف شده، حالا اینکه این نهاد بخواهد بگوید این پنج سال عملاً بی‌فایده بوده، برای او قابل قبول نیست.»

در نهایت، گرچه تورس درخواست اولیه ریپل را رد کرده، اما مسیر مشخصی را پیش روی طرفین گذاشته که اگر SEC و ریپل بتوانند معیارهای قانونی را رعایت کرده و پرونده قانع‌کننده‌ای ارائه دهند، ممکن است حکم او لغو شود و این در راستای منافع عمومی خواهد بود. لیست شدن ریپل در CME در کنار حل و فصل شدن ماجرای حقوقی، تاثیر بزرگی بر قیمت ریپل خواهد داشت.

در نهایت در نظر داشته باشید که این مطلب صرفا خبری بوده و جنبه آگاهی‌رسانی دارد. آن را مبنای معاملات خود قرار نداده و با تحقیق و تحلیل کامل خودتان، اقدام به خرید و فروش کنید. بازارهای مالی دارای نوسان هستند و هر فرد مسئول سود و زیان خودش است.

به این مقاله امتیاز دهید :

اشتراک گذاری این مقاله در شبکه های اجتماعی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی ها

قیمت لحظه ای ارز دیجیتال

خرید و فروش ارز های دیجیتال

خرید بیت کوین

خرید بیت کوین

خرید اتریوم

خرید اتریوم

خرید تتر

خرید تتر

خرید بایننس کوین

خرید بایننس کوین

خرید دوج کوین

خرید دوج کوین

خرید ترون

خرید ترون

خرید شیبا اینو

خرید شیبا اینو

خرید لایت کوین

خرید لایت کوین

خرید بیت کوین کش

خرید بیت کوین کش

خرید ریپل

خرید ریپل

آکادمی رابکس

ارز دیجیتال چیست
ارز دیجیتال چیست
بلاک چین چیست
بلاک چین چیست
کیف پول ارز دیجیتال چیست
کیف پول ارز دیجیتال چیست
NFT چیست
NFT چیست
ترید چیست
ترید چیست
کسب درآمد از ارز دیجیتال
کسب درآمد از ارز دیجیتال
استخراج ارز دیجیتال چیست
استخراج ارز دیجیتال چیست
استیکینگ ارز دیجیتال چیست
استیکینگ ارز دیجیتال چیست

پربازدید ترین خبرها

آموزش خرید اکانت پرمیوم تلگرام در Fragment با رمزارز Toncoin

تحلیل هک امنیتی نوبیتکس؛ در این شرایط بهترین اقدام چیست؟

تاییدنشده: درخواست اتش بس ایران و اسرائیل توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا

Adidas Originals اولین مجموعه NFT را راه‌اندازی می‌کند

آیا پروژه اوربیت نتورک Orbit network کلاهبرداری است؟

اخبار جدید ارز پای نتورک - اردیبهشت 1404

تحلیل قیمت سولانا و اتریوم ؛ کدام یک بیشتر رشد خواهند کرد؟