استفاده از ارزهای رمزنگاری شده در سراسر جهان رو به افزایش است، اما در بیشتر کشورهای آفریقایی در بین مردم هنوز ارزهای دیجیتال جایگاه خاصی پیدا نکرده است. در حالی که کشورهایی مانند نیجریه علیه استفاده از ارزهای رمزنگاری شده اعتراض کردند، زیمبابوه دیگر کشور آفریقایی دروازههای خود را به روی این فناوری جدید باز کرد. وزیر دارایی این کشور، موتلی نوب (Mthuli Ncube) اخیراً از مرکز DMCC Crypto در دبی، که بر روی کاهش هزینه جابجایی پول تحقیق میکند دیدن کرد و راه کارهایی که برای کاهش هزینه انتقال ارائه شده است او را جذب کرد.
به گفته بانک جهانی، اتباع زیمبابوه در کشورهای مختلف سالانه تا 90 میلیون دلار به عنوان کارمزد انتقال وجوه پرداخت میکنند که رقم قابل توجهی است.
این اولین بار نیست که وزیر دارایی زیمبابوه از ارزهای دیجیتال حمایت میکند. او چند سال پیش از شهروندان خواسته بود در فناوریهای جددیدی همچون بیت کوین سرمایهگذاری کنند. او همینطور به مقامات دیگر کشور گفته بود از کشورهایی مانند سوئیس که بر روی بیت کوین سرمایهگذاری میکنند باید تقلید کنند. در حالی که پیشنهادات او مورد استقبال برخی از مقامات قرار گرفت بسیاری دیگر اما با او مخالفت کردند. ویکتور ماپونگا (Victor Mapunga) مدیرعامل شرکت Flexfintx در مخالف با آقای وزیر اعلام داشت در حال حاضر شرکتهای مختلف بومی در حوزه اررزهای دیجیتال و بلاک چین در زیمبابوه فعالیت میکنند که میتوان از آنها حمایت بیشتری کرد.
بسیارری از صاحب نظران نیز از ماپونگا حمایت کرده و معتقد بودند با توجه به شرایط زیمبابوه بهتر است از کسب و کارهایی که در حوزه ارزهای دیجیتال در این کشور فعال هستند حمایت شود. نرخ تورم دو رقمی در زیمبابوه سالهاست که گریبانگیر اقتصاد این کشور بوده و البته مردم این کشور تجربه ابر تورم را نیز داشتهاند. با توجه به نرخ بالای تورم در این کشور داراییهای رمزنگاری گزینه مناسبی برای ذخیره ارزش محسوب میشود. البته همه افراد در این کشور مانند دیگر نقاط دنیا به ارزهای دیجیتال نگاه مثبتی ندارند. سناتور جوپا سایو (Jopa Sayeyo) از جمله این افراد است. او معتقد است زمانی که بانکهای دستکاری نسبت ارزش ارزهای کشورهای مختلف پایان دهند شاید زمان مناسبی باشد که بانک مرکزی زیمبابوه به ارزهای دیجیتال فکر کند و در غیر این صورت رفتن به این سمت از طرف بانک مرکزی تبدیل به سقوط جدید ارزش پول ملی این کشور میشود.
تقریبا در همه کشورهای دنیا مواضع متفاوتی پیرامون ارزهای دیجیتال توسط دولت مردان و سیاستمداران وجود دارد. این مواضع گاهی به حدی متناقض است که برخی این حوزه را فرصتی جدید و مناسب برای ورود میبینند و برخی آن را به عنوان یک تهدید قلمداد میکنند. با توجه به اینکه چند سالی از حضور بیشتر ارزهای دیجیتال در دنیا نمیگذرد این حوزه راه طول و درازی در پیش رو دارد. شاید نکته امیدوار کننده برای علاقمندان به این حوزه رشد بسیار خیره کننده ارزهای دیجیتال در این مدت کوتاه باشد. هرچند رمز ارزها از اقتصاد جهانی حجم بسیار ناچیزی در حال حاضر دارند اما باید دید در سالهای آینده چه اتفاقاتی میافتد و روند رشد آنها به این شکل ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر.
…
برای خرید اتریوم وارد شوید.