صرافی ارز دیجیتال رابکس

خرید ترون (Tron) ، فروش ترون - بهترین قیمت TRX

روز
Tron (TRX)
USDT

فروش و خرید ترون با بهترین قیمت

1

ثبت نام و احراز هویت

پس از ثبت نام در رابکس، در چند گام احراز هویت کنید.

2

ساخت کیف پول

برای نگهداری از ارزهای دیجیتال، نیاز به کیف پول است. پس از ثبت نام یک کیف پول شخصی به شما اختصاص داده می‌شود.

3

خرید و فروش ترون

کیف پولتان را شارژ کنید و به خرید و فروش ترون و حتی تبدیل مستقیم رمزارزها به هم بپردازید.

Tron
ترون (Tron) :

شبکه‌ی ترون، یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین برای تولید و نشر محتواهای دیجیتالی (Digital Contents) است. در این پلتفرم، ناشران محتواهای خود را منتشر کرده و به ازای استفاده‌ی کاربران آن‌ها توسط خوانندگان درآمدزایی می‌کنند رمزارز بومی این شبکه، Tronix و به اختصار TRX نام دارد.

 

ترون در یک نگاه :

مقدمه

ترون، نه تنها برای اجرای قرارداد هوشمند مناسب است، بلکه بستری متن باز برای توزیع غیر‌متمرکز و جهانی محتواها و سرگرمی‌ها است. این شبکه با یک TPS بالا (تعداد تراکنش در ثانیه یا Transactions per second)، به خالقان محتوا این امکان را می‌دهد تا محتوای خود را منتشر، ذخیره و نگهداری کرده و مالکیت آن را برای خود حفظ کنند. علاوه بر این، به طور مستقیم از کسانی که از این محتواها استفاده می‌کنندِ، به عنوان پاداش، رمزارز بومی این شبکه، یعنی TRX یا سایر رمزارزها را دریافت کنند.

ترون متولد می‌شود

جاستین سان کارآفرین چینی، بنیاد ترون را تاسیس کرد. عرضه اولیه توکن ترون از اوت 2017 شروع شد و تا ابتدای سپتامبر همان سال ادامه داشت. در این عرضه اولیه که به یکی از بزرگترین عرضه‌ها تبدیل گشت، مبلغ 70 میلیون دلار برای راه‌اندازی شبکه ترون جمع آوری شد. ترون برای این عرضه اولیه توکن‌های خود را بر بستر شبکه اتریوم ایجاد و بعدها پس از راه‌اندازی شبکه ترون به بلاک چین خود انتقال داد.

 نکته جالب اینکه چند روز پس از پایان این عرضه اولیه، از طرف دولت چین هرگونه عرضه اولیه ارز دیجیتال غیر قانونی اعلام شد، به همین دلیل جاستین سان خاک چین را ترک کرد. او به سنگاپور مهاجرت کرد تا اهداف خود را در این کشور دوستدار فناوری دنبال کند.

ترون در مارس 2018 شبکه آزمایشی خود را راه‌اندازی کرد و دو ماه پس از آن بلاک چین ترون به صورت رسمی شروع به کار کرد. کاربرانی که توکن‌های ترون بر روی شبکه اتریوم داشتند نیز می‌توانستند توکن‌های خود را داده و در عوض کوین ترون بر روی شبکه ترون تحویل بگیرند.

جاستین سان

جاستین سان بنیانگذار ترون در سال 1990 در چین به دنیا آمد. او در پکن در رشته تاریخ مدرک کارشناسی خود را اخذ و برای ادامه تحصیل در رشته مطالعات شرق آسیا به پنسیلوانیای آمریکا مهاجرت کرد.

جاستین از ابتدا علاقه ویژه‌ای به تکنولوژی و ارزهای دیجیتال نشان داد. او در ابتدا به عنوان نماینده ریپل در کشور چین فعالیت کرد و سپس به فکر تاسیس ترون افتاد. شاید جالب باشد که در کارنامه کاری جاستین سان تاسیس یک پیام رسان نیز دیده می‌شود.

 

پس از راه اندازی شبکه ترون انتقادهای بسیاری به ترون و شخص سان شد. منتقدان معتقد بودند که ترون یک کپی از اتریوم است. انتقادی که هنوز هم هر از چند گاهی به این پروژه وارد می‌شود. یکی از شاید بزرگترین درگیری‌های لفظی در ارزهای دیجیتال پیرامون همین مسئله بین ویتالیک بوترین خالق اتریوم و جاستین سان اتفاق افتاد. بحث‌هایی که باعث شد هرگز ارتباط خوبی بین این دو فعال شناخته شده ارزهای دیجیتال ایجاد نشود.

 

جاستین سان همواره یکی از خبرساز‌ترین افراد فعال در ارزهای دیجیتال بوده است. یکی از اقدامات سان که بسیار خبر ساز شد، قرار ملاقات او با وارن بافت (Warren Buffett) یکی از ثروتمندترین افراد جهان بود. وارن بافت هر ساله با هدف خیریه مزایده‌ای را برگزار می‌کند. هر کسی که بهترین پیشنهاد را ارائه کند می‌تواند یک شب با وارن بافت قرار شامی داشته باشد و با او صحبت کند. یک سال جاستین سان در این مزایده شرکت کرد و با پیشنهاد چهار و نیم میلیون دلار برنده شد. این قرار و پوشش خبری اتفاقی بود که ترون را بسیار بیشتر از پیش در کانون توجهات قرار داد.

 

جاستین سان با همه تلاش‌هایی که برای ترون کرد. در دسامبر 2021 به صورت رسمی از بنیاد ترون برای همیشه خداحافظی کرد. جاستین سان اعلام کرد تصمیم دارد به عنوان سفیر کشور گرانادا در سازمان تجارت جهانی به صورت افتخاری فعالیت کند. او اعلام کرد بیشتر ترجیح می‌دهد در حوزه ارتقا کاربردهای بلاک چین و ارزهای دیجیتال فعالیت‌های خود را ادامه دهد.

جاستین سان، بنیان‌گذار ترون

جاستین سان، بنیان‌گذار ترون

هدف بلاک چین ترون چیست؟

پروژه ترون از ابتدا طیف وسیعی از اهداف را دنبال می‌کرد که همه این اهداف به هدف اصلی این پروژه یعنی تمرکززدایی وب برمی‌گردد. در ادامه به اهدافی که ترون در طی این سال‌ها دنبال می‌کرده است خواهیم پرداخت. 

یکی از اهدافی که ترون در حوزه سرگرمی دنبال می‌کند ایجاد سیستمی برای اشتراک گذاری محتواست. ترون می‌خواهد واسطه‌هایی که اکنون در وب متمرکز وجود دارند را حذف و تولید کننده محتوا با مصرف کننده را به صورت مستقیم به یکدیگر متصل کند. در این راستا ترون در سال 2018 شرکت اشتراک فایل بیت تورنت را که بستری برای اشتراک گذاری فایل به صورت مستقیم بود را خریداری کرد. پس از آن ترون با راه‌اندازی توکن بیت تورنت (BTT) بر روی بلاک چین ترون این توکن را به عنوان توکن شبکه تورنت برای مبادلات بین کاربران قرار داد.

یکی دیگر از اهداف شبکه ترون، تبدیل شدن به یک بلاک چین کاملا منعطف برای میزبانی از قراردادهای هوشمند است. به این منظور ماشین مجازی بلاک چین ترون (TVM) با ماشین مجازی اتریوم (EVM) کاملا سازگار است. به عبارت دیگر همان‌طور که کاربران می‌توانند با زبان سالیدیتی که زبان ایجاد قرارداد هوشمند بر روی بلاک چین اتریوم است اسمارت کانترکت ایجاد کنند. همان قراردادها بدون تغییر می‌توانند بر روی بلاک چین ترون نیز اجرا شوند. ترون تصمیم دارد بلاک چین خود را با دیگر بلاک چین‌های قراردادهای هوشمند سازگار کند.

دیگر اقدامی که بلاک چین ترون با هدف انعطاف پذیری در حال پیگیری آن است،‌ پشتیبانی از زبان‌های مختلف برنامه نویسی است.

دیگر هدف بلند پروازانه‌ای که ترون دنبال می‌کند،‌ ایجاد امور مالی غیر متمرکز (Decentralized Finance)  یا همان دیفای است. به این منظور ترون پروژه جاست (JUST) را راه اندازی کرد و در کنار آن پیشبرد چند پروژه کوچک دیگر در این حوزه را دنبال می‌کند.

استاندارد توکن بر روی بلاک چین ترون

همه بلاک چین‌هایی که امکان ساخت قرارداد هوشمند بر روی آن‌ها وجود دارد، امکان ضرب توکن را به کاربران ارائه می‌کنند. روش کار نیز بسیار ساده است. هر کاربری می‌تواند با یک قرارداد هوشمند توکن خود را ایجاد کند. اما نکته حائز اهمیت سازگاری توکن‌ها با کل شبکه بلاک چین است. به این منظور هر شبکه استانداردهایی برای توکن‌های خود تعیین می‌کند تا با رعایت آن‌ها یکپارچگی در شبکه حفظ شود. شبکه ترون نیز دارای چند  نوع استاندارد توکن بوده که کاربران می‌توانند بر حسب نیاز خود یکی را برای صدور توکن استفاده کنند. در ادامه به انواع استانداردهای توکن موجود بر روی شبکه ترون می‌پردازیم.

تتر TRC10

استاندارد TRC10 یک استاندارد فنی توکن بر روی شبکه ترون بوده که توسط ماشین مجازی ترون (TVM) پشتیبانی نمی‌شود. با  1024 توکن TRX که هزینه بسیار کمی محسوب می‌شود می‌توان یک توکن با استاندارد 10 TRC بر روی بلاک چین ترون ایجاد کرد. این نوع توکن با توجه به اینکه در قراردادهای هوشمند کاربردی ندارد صرفا به عنوان انتقال ارزش می‌تواند استفاده شود اما سرعت بالاتر در انتقال و هزینه کارمزد پایین‌تر در شبکه، ویژگی‌های استاندارد TRC10 است.

تتر TRC20

استاندارد TRC20 یک استاندارد فنی توکن بر روی شبکه ترون بوده که با ماشین مجازی ترون (TVM) کاملا هماهنگی دارد. این استاندارد برای تعامل با قراردادهای هوشمند در شبکه ترون بکار می‌رود و با استاندارد ERC20 در شبکه اتریوم سازگار است.

تتر TRC721

این نوع استاندارد برای ساخت توکن‌های غیر قابل معاوضه یا همان NFT بر روی شبکه ترون کاربرد دارد. استاندارد TRC721 بر روی شبکه ترون با استاندارد ERC-721 بر روی شبکه اتریوم کاملا سازگار است.

تتر ترونی | تتر TRC20

ارز دیجیتال تتر (USDT) یکی از محبوبترین استیبل کوین‌های بازار ارزهای دیجیتال است. تتر به صورت توکن بر روی چند بلاک چین مختلف عرضه شده است. یکی از بلاک چین‌های میزبان توکن‌‌های تتر،‌ شبکه ترون است. در بین کاربران ایرانی نیز تتر بر روی شبکه ترون به دلیل سرعت بالا و هزینه‌های کم این شبکه محبوبیت بسیار زیادی داشته و کاربران ترجیح می‌دهند برای نگه‌داری از تتر از شبکه ترون استفاده کنند. تتر یک توکن با استاندارد TRC20 بر روی  شبکه ترون بوده که کاربران می‌توانند در قراردادهای هوشمند از آن استفاده کنند یا به عنوان ذخیره ارزش دلاری از آن استفاده کنند.

ترون چگونه کار می‌کند؟

طراحی بلاک چین ترون یک طراحی سه لایه است: لایه هسته،‌ ذخیره سازی و نرم‌افزارها.

لایه هسته: وظایف  امور اصلی حفظ بلاک چین را بر عهده دارد. کارهایی از جمله اعتبارسنجی تراکنش‌ها، مدیریت حساب‌های روی بلاک چین ترون و خواندن قراردادهای هوشمند توسط این لایه صورت می‌گیرد. 

لایه ذخیره‌سازی: همان‌طور که از نام این لایه پیداست وظیفه این لایه ذخیره سازی داده‌ها بر روی بلاک چین است. این لایه اطلاعات کلی بلاک چین را به صورت جداگانه از اطلاعات مرتبط با قراردادهای هوشمند ذخیره سازی می‌کند، اما به طور کلی حفظ اطلاعات بر روی شبکه ترون بر عهده این لایه است.

لایه نرم افزارها: این لایه توسط توسعه دهندگان برای ساخت نرم افزارهای غیر متمرکز استفاده می‌شود.

الگوریتم اجماع در شبکه ترون

هر زمان صحبت از یک شبکه غیرمتمرکز می‌شود به این معنا است که هیچ نهاد متمرکز ناظری برای ثبت وقایع در شبکه وجود ندارد، اما برای جلوگیری از هرگونه تقلب در اثر نبود نهاد ناظر، باید راهکاری اندیشیده شود. این راهکار در شبکه‌های بلاک چین ارزهای دیجیتال الگوریتم اجماع است. الگوریتمی ریاضی که با منطق خود با هرگونه تقلب در شبکه مقابله می‌کند.

تاکنون انواع مختلفی از الگوریتم‌های اجماع معرفی شده است، اما ترون از الگوریتم اجماع اثبات سهام توزیع شده (DPOS) استفاده می‌کند. یکی از دلایلی که شبکه ترون از مدل توزیع شده اثبات سهام استفاده کرد سرعت است. در مدل اثبات سهام تعداد بسیار زیادی اعتبارسنج وجود دارد که اجماع برای تایید هر بلاک را طولانی می‌کند اما در مدل توزیع شده تعداد محدودی اعتبارسنج انتخاب شده که اجماع بین آن‌ها بسیار سریع‌تر انجام می‌شود و در نتیجه آن سرعت تشکیل بلاک‌ها نیز بسیار بالاتر است.

 

الگوریتم اجماع توزیع شده در شبکه ترون توسط دو دسته از مشارکت‌کنندگان اجرا می‌شود، نمایندگان و شریکان نمایندگان. در شبکه ترون 127 شریک نماینده وجود دارد که با توجه به چندین پارامتر از جمله تعداد توکن TRX استیک شده، میزان ثبات در اتصال به شبکه و دیگر موارد انتخاب می‌شوند. در شبکه ترون هر شش ساعت یکبار بین این 127 عضو انتخاباتی انجام می‌شود و 27 نماینده‌ای که بیشترین رای را بیاورند برای شش ساعت آینده وظیفه تایید بلاک‌ها در بلاک چین ترون را بر عهده خواهند گرفت.

 

در شبکه ترون هر سه ثانیه یک بلاک تشکیل می‌شود که حد فاصل این زمان را اسلات (Slot) می‌گویند. هر 7200 اسلات یک اپک (Epoch) را تشکیل می‌دهند که شش ساعت است. در انتهای هر اپک به اندازه دو اسلات یا شش ثانیه بلاکی تشکیل نمی‌شود. در این مدت رای گیری برای انتخاب شریکان و نمایندگان جدید انجام شده و فرآیند ایجاد بلاک در شبکه ترون از سر گرفته می‌شود.

 

پاداش در بلاک چین ترون

ایجاد انگیزه اقتصادی برای اعتبار سنج‌ها یا استخراج کنندگان در هر بلاک چینی یکی از پارامترهای اساسی پایداری و زنده ماندن شبکه است. در شبکه ترون به ازای تایید هر بلاک، 16 رمز ارز TRX به اعتبار سنج بلاک اعطا می‌شود و 160 ارز دیجیتال TRX‌ دیگر نیز بین شرکا نمایندگان تقسیم می‌شود. به این صورت حتی اگر هیچ بلاکی توسط یک اعتبارسنج تشکیل نشود جایزه‌ای به او تعلق می‌گیرد و در نتیجه شرکا نمایندگان نیز انگیزه لازم برای همکاری و کمک به پایداری شبکه ترون را همیشه خواهند داشت.

 

سوزاندن ارز دیجیتال ترون

ارزهای دیجیتال از نظر تعداد توکن و ضرب توکن جدید سیاست‌های مختلفی را دنبال می‌کنند. ترون از اکتبر 2021 به سوزاندن توکن‌های تی آر ایکس روی آورد. در هر بلاک توکن‌هایی که به عنوان کارمزد تراکنش از کاربران اخذ می‌شود، برای همیشه سوزانده می‌شود.

 

شایان ذکر است که سوزاندن توکن در شبکه ترون پس از تصمیم شبکه اتریوم به سوزاندن توکن گرفته شد. شبکه‌های دیگری مانند کاردانو و بایننس اسمارت چین نیز این سیاست را اجرا کردند. البته بایننس در زمان راه اندازی شبکه خود اعلام کرده بود که نصف توکن‌های عرضه شده را خواهد سوزاند اما این کار هر سه ماه یکبار اتفاق می‌افتاد. پس از هارد فورک لندن شبکه اتریوم، بایننس اسمارت چین نیز سوزاندن رمز ارز BNB را در هر بلاک قرار داد تا به صورت روزانه توکن‌های بی ان بی سوزانده شوند.

انواع نود در بلاک چین ترون

همه بلاک چین‌ها با فعالیت‌ نودها می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند. در بلاک چین ترون به صورت کلی سه نوع نود با کاربردهای مختلف وجود دارد که در ادامه به معرفی و کارایی هر یک در بلاک چین ترون خواهیم پرداخت.


نود شاهد (Witness Node): این نوع از نود‌ها همان اعتبار سنج‌ها در بلاک چین ترون بوده که شامل نمایندگان و شریکان نمایندگان می‌شود. این نودها یک کپی از بلاک چین را داشته و وظیفه اصلی آن‌ها تایید تمامی تراکنش‌ها در شبکه و ساخت بلاک‌های جدید در بلاک چین ترون است.

نود کامل (Full Node): این نوع از نودها در بلاک چین ترون یک نسخه از بلاک چین را دارا بوده اما در تایید و ساخت بلاک‌های جدید نقشی ندارند. نودهای کامل اطلاعات بلاک چین را به صورت لحظه‌ای به روز رسانی می‌کنند. همچنین این نوع از نودها قابلیت انتقال درخواست تراکنش‌ها به شبکه برای نودهای شاهد را داشته و ضمن اینکه می‌توانند سرویس API ارائه دهند.

 

نود سالیدیتی (Solidity Node):‌ این نوع از نودها اطلاعات را از دیگر انواع نوع که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم گرفته و امکان ارائه API برای کاربران را فراهم می‌کردند. بعدها این نوع از نود در شبکه ترون منسوخ و در حال حاضر فقط نودهای شاهد و نودهای کامل فعال هستند.

خرید ترون

خرید ترون از طریق صرافی های ارز دیجیتال ایرانی امکان پذیر است. صرافی ارز دیجیتال رابکس از بهترین سایت های خرید ترون به صورت آنلاین است. برای خرید ترون به کیف پول ترون نیاز است. با ثبت نام در رابکس یک کیف پول اختصاصی اتریوم به شما اختصاص داده می‌شود و ترون خرید شده در کیف پول رابکس شما نگهداری می‌شود. در این صورت نیازی به اینکه خودتان کیف پول ارز دیجیتال داشته باشید نیست.

.

...

نحوه خرید ترون

نحوه خرید ترون در رابکس از سه گام تشکیل می‌شود. اول باید ثبت نام و سپس احراز هویت کنید. سپس باید یک کیف پول ترون برای خود ایجاد کنید. با ثبت نام در رابکس یک کیف پول ترون به طور اختصاصی به شما داده می‌شود که می‌توانید از آن استفاده کنید. در قدم آخر باید کیف پول ریالی رابکس خود را شارژ کنید و سپس از طریق مبدل به خرید ترون و تبدیل ریال خود به ترون بپردازید.

.

کارمزد خرید ترون

کارمزد خرید ترون در هر پلتفرمی متفاوت است. کارمزد خرید ترون در رابکس صفر است، به این معنا که همان قیمتی که به شما نشان داده می‌شود، همان قیمت نهایی است و کارزمدی روی آن نمی‌آید.

.

خرید ترون در ایران با ریال

خرید ترون در ایران با ریال چند سالی است که از طریق صرافی های ارز های دیجیتال ممکن است. افراد می‌توانند از طریق صرافیی ارز دیجیتال به خرید ترون با ریال یا تومان بپردازند. پلتفرم معاملاتی رابکس از معتبرترین صرافی‌های ایرانی برای خرید ترون است که امکان خرید ترون با استفاده از ریال، تومان، تتر و سایر ارزهای دیجیتال را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. در رابکس، خرید ترون با نزدیک‌ترین قیمت به قیمت جهانی ترون در صرافی‌های بین‌المللی انجام می‌شود.

.

فروش ترون

فروش ترون و تبدیل آن به تومان در صرافی ارز دیجیتال رابکس به صورت لحظه ای انجام می‌شود. کافی است در رابکس ثبت نام کنید، ترون خود را به کیف پول رابکس منتقل کنید و سپس از طریق مبدل به فروش ترون و تبدیل آن به ریال یا تتر بپردازید.

.

نحوه فروش ترون

نحوه فروش ترون نیز همانند نحوه خرید آن است. با این تفاوت که بجای شارژ کیف پول تومانی باید کیف پول ترونی خود را شارژ کنید و در مبدل بجای تب خرید به تب فروش بروید. سپس با انتخاب مقدار مورد نظر خود برای فروش، مقدار را وارد کرده و معامله را تایید کنید.

.

خرید ترون بدون احراز هویت

خرید ترون بدون احراز هویت امکان پذیر نیست. همانند خرید و فروش سایر رمزارزها، فروش و خرید ترون بدون احراز هویت نیز در صرافی‌های ارز دیجیتال معتبر امکان پذیر نیست. دلیل این امر جلوگیری از سوء استفاده‌هایی همچون پولشویی میپردازند. پلتفرم مبادله ارز دیجیتال رابکس با آنلاین کردن فرآیند احراز هویت و افزایش سرعت تایید حساب‌های کاربری، راحت‌ترین روش خرید ترون را برای سرمایه‌گذاران و تریدرها فراهم کرده است.

.

بهترین سایت خرید ترون

بهترین سایت خرید ترون در ایران کجاست؟ خرید ترون در صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی هم انجام می‌شود اما نمی‌توان گفت کدام یک از این صرافی ها بهترین سایت خرید ترون هستند. چرا که افراد به هنگام خرید عوامل متفاوتی را در نظر می‌گیرند و به این ترتیب بهترین سایت خرید ترون برای هر کسی ممکن است متفاوت باشد. قیمت خرید ترون در هر یک از صرافی ها متفاوت است و کاربران به هنگام خرید عواملی همچون قیمت، پشتیبانی مناسب و سایر خدمات را در نظر می‌گیرند. صرافی ارز دیجیتال رابکس یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی است که امکان خرید ترون با ریال، نگهداری ترون و فروش ترون را برای کاربران خود فراهم می‌کند.

.

قیمت ترون در آینده

قیمت ترون در آینده را کسی نمی تواند پیشبینی کند. هر چند این رمز ارز دارایی یکی از معتبریترین و بهترین پروژها است، اما نمیتوان به طور قطع گفت که در آینده ارزش آن نیز افزایش خواهد یافت. عوامل دیگری همچون دولت‌ها یا سایر پروژه ها نیز روی قیمت ترون در آینده تاثیر گذار خواهند بود. به هنگام خرید ترون باید به این موضوعات دقت کنید.

.

خرید و فروش ترون

خرید و فروش ترون از جمله اولین ارزهای دیجیتالی بود که مورد اقبال عمویم افراد در ایران قرار گرفت. رابکس نیز از اولین سایت های خرید و فروش تورن است که معامله این رمز ارز با تومان را برای کاربران خود فراهم کرده است. علاوه بر خرید و فروش ترون با تومان، شما می‌توانید این رمز ارز را با تتر نیز معامله کنید.

.

آموزش خرید و فروش ترون

آموزش خرید و فروش ترون در هر پلتفرم و سایت ی مختص آن سایت خواهد بود. هرچند فرانید معامله این رمز ارز تقریبا در تمامی سایت‌ها به یک شکل است. به صورت کلی آموزش خرید و فروش ترون به این شکل است: (۱) ثبت نام و احراز هویت در رابکس. (۲) انجام احراز هویت و (۳) معامله و خرید و فروش ارز دیجیتال ترون در رابکس و در مبدل رابکس.

.

خرید ترون با تومان

خرید ترون با تومان به راحتی و در صرافی های ارز دیجیتال داخلی و ایرانی معتبر امکان پذیر است. ترون از اولین ارزهای دیجیتال است که از چند سال پیش امکان خرید و فروش آن با تومان توسط این پلتفرم‌ها فراهم شده است. در رابکس علاوه بر تومان و ریال، امکان معامله و خرید و فروش ترون با تتر نیز وجود دارد. به این شکل که تتر خود را به کیف پول رابکستان متنقل کرده و سپس در مبدل آن را به ترون تبدیل می‌کنید.

.

قیمت آنلاین ترون

قیمت آنلاین ترون را می‌توانید هم در بالای این صفحه و با نگاه به نمودار مشاهده کنید و هم می‌توانید به سایت کوین مارکت کپ بروید و در آن جا نه تنها قیمت لحظه ای و آنلاین ترون را ببینید بلکه قیمت آن را در صرافی‌های مختلف با همدیگر مقایسه کنید.

.

قیمت لحظه ای ترون

قیمت ترون به صورت لحظه ای در حال تغییر است. بنابراین در هر لحظه ای اگر خواستید قمیت لحظه ای ترون را چک کنید می‌توانید به این صفحه بیایید و در نمودار یا مبدل نرخ لحظه ای این رمز ارز را مشاهده کنید.

.

خرید ترون با کمترین کارمزد

خرید ترون با کمترین کارمزد به چند فاکتور بستگی دارد. صرافی مقابلی که از آن خرید میکنید و هزینه های تراکنشی که از شما می‌گیرد، هزینه‌های انتقال، ریسک معامله و غیره. به هنگام معامله و خرید بجز کارمزد حتما به فاکتورهای دیگه مانند امنیت و سرعت نیز توجه کنید. رابکس همواره سعی می‌کند تا بهترین و کمترین کارمزد را برای خرید ترون ارائه کند.

.

قیمت ترون به تومان

قیمت ترون به تومان در صرافی های ارز دیجیتال مختلف و پلتفرم‌های مختلف متفاوت است. برای مشاهده قیمت ترون به تومان در صرافی ارز دیجیتال رابکس به بالای همین صفحه و بخش نمودار بروید یا با استفاده از مبدل به تب خرید بروید و ارز دیجیتال ترون را انتخاب کنید.

.

صرافی آنلاین ترون

صرافی ارز دیجیتال رابکس به عنوان یکی از سایت ها و صرافی آنلاین ترون امکان معامله (خرید، فروش و تبدیل) و نگهداری از این رمز ارز را برای شما فراهم می‌کند. به صورت آنلاین و لحظه ای می‌توانید در صرافی آنلاین ترون رابکس به خرید و فروش این ارز دیجیتال بپردازید.

.

بهترین سایت خرید ترون

برای انتخاب بهترین سایت خرید ترون یا سایر ارزهای دیجیتال، فاکتورهایی مانند امنیت آن سایت، سرعت انجام معاملات و تراکنش‌ها، پشتیبانی خوب، تجربه کاربری خوب و قیمت توجه کنید. رابکس یکی از بهترین سایت های خرید ترون است که از ابتدا امکان معامله و خرید و فروش این رمز ارز را فراهم کرده است.

.

بیشتر

خرید و فروش سایر ارز های دیجیتال:

خرید بیت کوین

خرید شیبا

خرید لایت کوین

خرید ریپل

خرید کاردانو

رمز ارز TRX

کوین شبکه ترون، ترونیکس نام دارد که به اختصار آن را TRX‌ می‌نامند. ترونیکس ابتدا به عنوان یک توکن با استاندارد ERC20 بر روی شبکه اتریوم ارائه شد. در تاریخ 8 ژانویه 2017 میلادی 25.7 میلیارد توکن در طی فروش خصوصی با ارزش 0.0003 دلار به ازای هر توکن فروخته شد. در 30 آگوست 2017 نیز طی یک عرضه اولیه عمومی 40 میلیارد توکن به ارزش هر توکن 0.0015 دلار به فروش رسید. 34.3 میلیارد توکن نیز برای تیم توسعه دهنده و بنیانگذاران این پروژه در نظر گرفته شد. لازم به ذکر است که تعداد ارز دیجیتال TRX محدود نیست.

 

پروژه‌های مختلف رمز ارز ترون

ترون گرید (Tron grid)

با استفاده از برنامه‌ها و ابزارهایی که ترون‌گرید در اختیار شما می‌گذارد می‌توانید به راحتی برنامه‌های مورد نیاز خود را بر روی شبکه‌ی بلاکچین راه‌اندازی کنید. دراین پلتفرم API‌های TRONGrid توسعه دهندگان را قادر می سازد تا از رویدادها، تراکنش‌ها، دارایی‌ها و سایر داده‌های بلاک‌چین مطلع شوند. از زمان راه‌اندازی TronGrid v2 در ابتدای سال 2019، به طور متوسط بیش از 12000 درخواست در ثانیه (بیش از 1 میلیارد درخواست در روز) به شبکه ارسال شده است. متوسط زمان پاسخگویی برای جستجوی رویدادها در TronGrid v2 به طور مداوم زیر 100 میلی ثانیه بوده است. TronGrid v3، با ویژگی‌های جدید، از 17 آوریل 2019 (28 فروردین 1398) در مرحله آزمایش آلفا است و انتظار می رود به زودی برای کل جامعه منتشر شود.

 

TronLink (ترون لینک)

ترون لینک یک کیف پول TRON است که به عنوان برنامه افزودنی مرورگر Chrome و همچنین در برنامه های مستقل iOS و Android اجرا می‌شود. می‌توان آن را در سایر برنامه‌های غیر متمرکز ادغام کرد و از آن برای ارسال و دریافت توکنTRX و سایر رمزارزها استفاده کرد. رمز ارز TRX توکن اصلی شبکه TRON است. چند نمونه از موارد استفاده از توکن TRX عبارتند از:

  1. پرداخت خدماتی که توسط تولیدکنندگان محتوا درشبکه‌ی TRON ارائه می‌شود.
  2. پرداخت هزینه و کمیسیون برای اجرای قراردادهای هوشمند بومی.
  3. جذب TRX جهت اجرای قراردادهای هوشمند یا رای دادن به نمایندگان

 

خرید ترون

 

ویژگی های قابل توجه ترون

پهنای باند بسیار بالا

پهنای باند بالای رمزارز ترون به آن اجازه می‌دهد تا به طور متوسط 2000 معامله در ثانیه را انجام دهد.

مقاوم در مقابل تورم

مانند بیت کوین، این رمزارز نیز محدود است و از سیاست‌های مقابله با تورم و حفظ ارزش بهره می‌برد. علاوه بر این، مقیاس‌پذیری و تقسیم آن به واحدهای کوچک نیز از دیگر ویژگی‌های آن است.

 

مزایای ارز دیجیتال ترون

  1. هزینه‌ی کارمزد این شبکه نسبتا پایین است.
  2. سرعت انجام تراکنش‌ها بسیار زیاد است (حدود 32 تراکنش بر ثانیه) است.
  3. برنامه‌ها بصورت توزیع شده در شبکه اجرا می‌شوند.
  4. پشتیبانی از سازندگان محتوا بصورت مستقیم انجام می‌شود.
  5. ترون از معماری سه لایه‌ای استفاده می‌کند.

 

معایب ارز دیجیتال ترون

برخلاف تبلیغات بسیار زیاد این شبکه، پلتفرم ترون هنوز آماده‌ی استفاده نیست و شما می‌توانید فقط به ترید و معامله‌ی رمز ارز بومی آن بپردازید. ایده‌ی ترون بسیار مشابه اتریوم است.

 

نحوه‌ عملکرد شبکه‌ی ترون

شبکه‌ی ترون در سپتامبر 2017 توسط یک بنیاد غیر انتفاعی (Non-Profit Organization) در کشور سنگاپور با نام بنیاد ترون (Tron Foundation) معرفی شد. مدیر عامل این شرکت «جاستین سان» (Justin Sun) است. تیم ترون از افرادی بسیار حرفه‌ای و متخصص در حوزه‌ی فناوری اطلاعات تشکیل شده است.

 

برای درک بهتر عملکرد شبکه ترون، شبکه‌های مجازی فیسبوک (Facebook)، توییتر (Twitter) و یوتیوب (Youtube) را در نظر بگیرید. روزانه هزاران محتوا بر روی این شبکه‌ها منتشر می‌شوند. بیشتر درآمد حاصل از این محتواها به خود پلتفرم‌ها و تنها بخش کمی از آن‌ها به تولیدکنندگان محتوا اختصاص پیدا می‌کند. علاوه بر این، به خواسته این پلتفرم‌ها، یک محتوا بدون اجازه تولیدکننده آن می‌تواند پاک شود. هدف ترون تبدیل شدن به بستری است که افراد در آن بتوانند بدون نیاز به واسطه‌ها محتواهای مورد علاقه‌ی خود را منتشر کرده و درآمد حاصل از آن را بصورت مستقیم بعنوان حق الزحمه دریافت نمایند.

 

تمامی خدمات در شبکه‌ی ترون رایگان است و محتواها توسط یک مرجع مرکزی کنترل نمی‌شوند. تولیدکنندگان (خالقان) محتوا، با انتشار محتواهای خود در شبکه می‌توانند برای محصولات خودشان مشتری جذب کنند و بعنوان پاداش از آن‌ها ترونیکس (trx) دریافت کنند. منظور از خالقان محتوا، نویسندگان، طراحان یا کسانی هستند که عکسی را طراحی می‌کنند، فیلمی را می‌سازند و یا متنی را می‌نویسند. این شبکه بر اساس پروتکل اثبات سهام (proof of stake) فعالیت می‌کند.

 

نقشه راه ترون

قبل از اعلام غیر قانونی بودن این رمز ارز توسط کشور چین، ترون توانست 70 میلیون دلار پول جمع‌آوری کند. ترون بعد از ارائه‌ی وایت پیپیر خود به سرقت علمی در شبکه ‌خود متهم گشت.

پژوهشگران مرکز “پژوهش دارایی دیجیتال” کشف کردند که برخی از نمونه کدهای این مقاله کپی شده از کدهای پروژه‌ی اتریوم است. همچنین این شبکه متهم به نقض قانون «پروانه کم‌تر فراگیر همگانی گنو نسخه ۳٫۰» (Lesser General Public License v3.0 | LGPL v3.0) نیز شده است. این اتهامات همگی به این خاطر به ترون وارد شد که این شبکه مشتق کردن کلاینت ترون یعنی «جاوا ترون» (Java Tron) از اتریوم‌جی (EthereumJ) را اعلام نکرده است. اما چندی بعد همه‌ی این اتهامات توسط ترون رد شد.

 

سال ۱۳۹۷ (۲۰۱۸) :

ترون شبکه اصلی خود را راه اندازی کرد و از روی شبکه‌ی اتریوم به روی شبکه ترون رفت. اینگونه ترون به بصورت جدی وارد فضای رقابتی با رمز ارز اتریوم شد.

 

مرداد ۱۳۹۷ (جولای ۲۰۱۸ ):

ترون، خبری مبنی بر خریدن پروتکل بیت تورنت (BitTorrent) را بصورت رسمی اعلام کرد. بعد از این بیانیه در آگوست 2018، برام کوهن (Bram Cohen) بنیان‌گذار بیت تورنت اعلام کرد که او این شرکت را ترک می‌کند و قصد دارد تا به ساختن رمز ارز چیا (Chia) بپردازد. کوهن بیان کرده است که: رمزارز چیا جایگزینی برای بیت‌کوین است که در مقایسه با ارز دیجیتال بیت کوین، مصرف انرژی آن بسیار کمتر است.

 

دی ماه ۱۳۹۷ (ژانویه ۲۰۱۹):

ارزش توکن TRX به 1.6 میلیارد دلار رسید. بعضی از کارشناسان معتقدند که ترون نیز مانند بعضی از ارزهای دیجیتال مشکل بی‌نظمی و پیچیدگی دارد.

 

بهمن سال ۱۳۹۷ (فوریه سال ۲۰۱۹):

شبکه‌ی ترون بعد از خریدن پلتفرم بیت تورنت در این تاریخ اقدام به فروش توکن بیت تورنت بر مبنای شبکه‌ی ترون کرد.

 

اردیبهشت ۱۳۹۸ (می سال ۲۰۱۹):

اولین ادعا مبنی بر اینکه فعالیت‌های بلاکچین ترون را می‌توان متوقف کرد، توسط هکر وان (HackerOne) بیان شد.

کیف پول ارز دیجیتال ترون

کیف پول‌های نرم‌افزاری: گزینه‌های نرم افزاری شامل: کیف پول‌ ترون لینک (TronLink)، کیف پول اتمیک والت (Atomic Wallet) و کیف پول تراست والت (Trust Wallet) هستند.
کیف‌پول‌های سخت‌افزاری: والت لجر (Ledger) دارای دو مدل X و S بوده که از رمزارز TRX پشتیبانی می‌کند.

برخی از سوالات متداول درباره ترون

خیر. خرید و فروش همه‌ی ارزهای دیجیتال در حوزه‌ی سرویس‌های مالی و تکنولوژی قرار می‌گرید. برای جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی از ارزهای دیجیتال، مانند پول‌شویی یا استفاده از کارت‌های دزدی، هویت کاربران باید کاملا برای ما احراز شود شود. به همین خاطر همه‌ی پلتفرم‌های خرید و فروش ارز دیجیتال، حتما کاربران خود را پیش از خرید احراز هویت می‌کنند.

در رابکس به راحتی می‌توانید این رمزارز را خریداری کنید. برای این کار ابتدا نیاز است تا یک کیف پول برای خود بسازید. به تازگی این ارز دیجیتال بر روی شبکه اصلی فعالیت می‌کند. بتابراین دیگر کیف پول‌هایی که از شبکه اتریوم پشتیبانی می‌کنند لزوما از Tronix نیز پشتیبانی نمی‌کنند. همیشه پیش از استفاده و انتقال رمزارز از این موضوع مطمئن شوید. از کیف پول‌های پیشنهادی در سایت این رمزارز که در بالا آورده شد استفاده کنید. پس از ایجاد کیف پول در رابکس ثبت نام کنید و پس از انجام احراز هویت در رابکس، می‌توانید خرید خود را انجام دهید.

قیمت ترون در آینده و قیمت هر رمز ارز دیگری به عوامل متعددی وابسته است. پروژه هر رمز ارز، برنامه توسعه آن برای آنیده، برنامه های مارکتینگ، امنیت، پذیرش آن توسط اکوسیستم و کشور ها و غیره از عوامل تاثیر گذار بر ارزش و قیمت ترون و سایر رمزارزها هست. بنابراین پیشبینی قطعی قیمت ترون در آینده کار ساده ای نخواهد بود.

فروش و خرید ترون با بهترین قیمت

برای تجربه لذت بخش خرید و فروش ترون، سایت رابکس را انتخاب کنید.